Wat zijn de levertijden?

Soms heb je te maken met een ‘spoedje’ of is een snelle levering gewoon nodig. Geen probleem, we hebben diverse levertijden beschikbaar. Voor een extra toeslag kan je jouw drukwerk sneller in huis hebben. Uiteraard ligt dit wel per product anders. Bekijk op de betreffende productpagina’s wat de mogelijke leveringen en kosten zijn.

Bij DrukwerkMAX bieden wij de de volgende leveringen.

Standaardlevering 
Alle producten hebben een standaardlevering. De levertijd verschilt per product en is eenvoudig te zien tijdens het bestelproces. Gemiddeld gaat het om 7 werkdagen. Deze levering is de meest voordelige optie, omdat we dan de tijd hebben om drukwerk te combineren. Hoe meer orders er gecombineerd worden, hoe lager de kosten.

Spoedlevering 
Sommige producten lenen zich voor een snellere levering. Met Spoed halveer je veelal de levertijd.

Superspoed / Next day levering
Een kleine greep uit ons assortiment is ook met de Superspoed of Next day te bestellen. In het laatste geval bestel je ‘s ochtends vroeg en ontvang je het drukwerk de dag erna. Deze levering is alleen mogelijk bij een oplage van maximaal 10.000 stuks.

Same day levering
Heb je veel haast en heb je die posters of flyers vandaag nog nodig? Dan hebben we ook nog de Same day levering. Hierbij plaats je de bestelling in de ochtend en ontvang je het drukwerk diezelfde avond nog. Deze levering is alleen mogelijk bij een oplage van maximaal 10.000 stuks.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk