In mijn bestand ontbreekt een lettertype...

Het kan zijn dat onze programma's/computers niet het lettertype heeft, die je in je ontwerp hebt gebruikt.

Wanneer wij dan jouw bestand openen, krijgen wij een error melding en gaat het opmaakprogramma een vervanger zoeken van jouw gekozen lettertype. Voorkom dit door na het opmaken van je bestand, alle lettertypen om te zetten naar lettercontouren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk